Blog

Bemutatjuk új együttműködő partnerünket

"fókuszban a higiénia"

allegro muszerek kezi tisztitasa es fertotleniteseFolymatosan törekszünk a megújulásra, így első bejegyzésünk is a cégünkkel kapcsolatos: 2022-ben bevezetett újdonságokat vesszük górcső alá.

A megkövetelt fejlődés jegyében igyekszünk mindig új, megbízható partnerkapcsolatokat kiépíteni. Ezen kritériumnak felelt meg az ALLERGO cég, amely fogászti termékkatalógusa is felkerült oldalunkra. Jelmondatuk: "fókuszban a higiénia".

Milyen világmárkákat egyesít az Allergo?! Számunkra a következőek kiemelkedőek és fontosak:

  • schülke
  • steripower
  • wipak

Mivel is foglalkoznak ezek a cégek?!

A honlapunkra felkerült brossúrában bővebben is olvasht róluk, itt csak röviden mutatjuk be őket.

steripower a karos és érintésmentes adagolókkal ellátott kézhigiéniáról gondoskodik.

A schülke esetében kendő és liquid kivitelben találunk felületfertőtlenítőket, a műszerek kézi tisztításához és fertőtlenítéséhez alkalmas szereket, fertőtlenítő kádakat, valamint érdekességként a szájöblítésben is használható szereket gyártanak.

A wipak a steril csomagolóanyagok és termékek megalkotásában jár élen.

Az egyéb kategóriában találunk UVC csíraölő készülékeket, automata és anonim láz érzékelő rendszereket, autoklávokat és ultrahangos mosókat.

E rövid leírás alapján is érzékelhető: a cég komolyan veszi a higiéniás eszközök gyártását és forgalmazását.

Részéletes leírásért böngéssze oldalunkon vagy letöltés után a gépre telepített PDF olvasó segítségével a cég által forgalmzott termékek brossúráját!

A cégről további információk szerezhetők a https://allergo.hu cím alatt.


 A folyamatos fejlődés jegyében hamarosan elérhető lesz hírlevél funkciónk is. Kérjük, ameddig a modul nem elérhető, jelezze felénk bátran e-mailben, hogy élni kíván a lehetőséggel és igényt tart negyedévente jelentkező hírlevelünkre!

Related Articles

Újonnan kínálatunkban: Sure-Cord fonalak

Rólunk

1995-ös megalakulása óta a Pannon Dental Kft. országosan ismert fogászati termékeket forgalmazó céggé nőtte ki magát. Nevünk egybeforrt a minőséggel, a precíz munkával és a megfelelő szakmai tapasztalattal.

Nyitva tartás

Hétfő:
8:00 - 16:00
Kedd:
8:00 - 16:00
Szerda:
8:00 - 16:00
Csütörtök:
8:00 - 16:00
Péntek:
8:00 - 16:00
Szombat:
zárva
Vasárnap:
zárva